Ring til os på 

+45 70 26 22 16

​Frederiksberg, Beringsvej

Oplysninger

Område

Frederiksberg

​Adresse

Beringsvej​

m2

141 m² + 70 m²

Værelser / Soveværelser

5/3 + 1​

Periode​

Udlejet​

Leje pr måned excl. forbrug

​22.500

Type:

Villalejlighed

​Info:

Lækker villalejlighed med egen have - super beliggenhed på Frederiksberg

På meget rolig og blind vej, centralt placeret på Frederiksberg, ligger denne perle af en villalejlighed, tæt ved Femte Juni Plads og blot 500 meter til nærmeste Metro Station.

Lejligheden ligger i stueetagen i en virkelig flot palæ ejendom i to plan, og med rigtig gode faciliteter i kælder plan.

Lejligheden indeholder et flot stort køkken og to flotte stuer en-suite, den ene med flotte sildebens gulve. Desuden et stort forældre soveværelse med god skabsplads og to rigtig gode børneværelser.

Fra den ene stue er der adgang til en hyggelig overdækket terrasse, med trappe direkte til haven, som er privat og aflukket.

Derudover entré og et fint badeværelse med bruseniche.

I kælder etagen deles et lækkert Fitness rum med overboen og et stort vaskerum med separate maskiner til hver lejlighed. Et stort lyst gæste værelse / legerum med lækre klinker på gulvet hører til lejligheden. Desuden et fælles gæstetoilet og rum til opbevaring.

Lejligheden udlejes kun til virksomheder, ambassader og udstationerede.

Beringsvej 6

2000 Frederiksberg​

Express Housing​  |  Furesøvej 95  |  2830 Virum​  |  CVR: 37384267  |  Tlf.: +45 7026 2216  |  E-mail: mail@expresshousing.dk​