Ring til os på 

+45 70 26 22 16

​Ålsgårde, Birkehegnet

Oplysninger

Område

Ålsgårde​

​Adresse

Birkehegnet​

m2

227 m² + 69 m²

Værelser / Soveværelser

7/5​

Periode​

Reserveret​

Leje pr måned excl. forbrug

18.500​

Type:

Villa​

Info:

Flot bjælkehus fra 2007 - med skøn udsigt til naturen

Husets kerne er den store højloftede stue, hvor lyset strømmer ind gennem de høje glaspartier. Her samles familien fra husets 5 værelser. Fra den meget store repos / stue på 1. sal er der ligeledes et skønt kik til naturen.

Boligens køkken/alrum er forbundet med den store rustikke stue, som bla. rummer en hyggelig brændeovn, som varmer godt op på de kolde vinterdage.

Husets 5 værelser har alle en god størrelse. Tre værelser er placeret på 1. sal, master bedroom er placeret i stueetagen med fløjdøre til terrasse og have. Det sidste værelse er også placeret i stueetagen, ved siden af husets master bedroom. På både 1. sal og i stueetagen findes flotte og rummelige badeværelser med bruseniche.

Terrassen løber i hele husets længde og er særlig bred, hvor der er direkte udgang fra stue og soveværelse.

I underetagen er indrettet dobbeltgarage, så bagage og indkøb altid kan bringes til huset i tørvejr. I forlængelse af kælderens værksted går en trappe direkte op til køkkenet, så familiens indkøb hurtigt bringes på plads.

Huset fremstår velholdt og er nymalet, og har et lavt energiforbrug.

Huset ligger tæt på skoven, hvor et rigt dyreliv udfolder sig, og hvor rovfuglene har foderplads. På få minutter kommer man til det hyggelige badeområde ved havnen, hvor sejlklubben også holder til.

Trafikken glider glat på disse kanter, og der er gode skole- og pasningstilbud i nærområdet.

Birkehegnet 18

3140 Ålsgårde​

Express Housing​  |  Furesøvej 95  |  2830 Virum​  |  CVR: 37384267  |  Tlf.: +45 7026 2216  |  E-mail: mail@expresshousing.dk​