Lejligheder

København K, Nybrogade

Oplysninger

Område

​København K

​Adresse

Nybrogade​

m2

191 m²

Værelser / Soveværelser

5/2​

Periode​

1-6-2023 til 1-6-2026​

Leje pr. måned ex. forbrug

​25.000

Årlige varmeomkostninger

​7.500

Møbleret / Umøbleret

Umøbleret​

Type

Lejlighed

​Info:

Herskabelig lejlighed – skøn udsigt over Slotsholmen og kanalen

Meget flot istandsat 5-værelses lejlighed i fredet ejendom med 1700-tals charme.

Langs med Slotsholmskanalen, bag en af Nybrogades karakteristiske facader, finder du denne perle af en lejlighed. Ankommet gennem ejendommens smukke port, rammes du af ægte Københavnsk historie. Ejendommen som er opført i 1730, er fredet, og emmer af historisk atmosfære.

Lejlighedens 191 m2 er smagfuldt renoveret med respekt for den originale stil. Her møder speciallavede snedkerier og moderne detaljer, en charmerende skævhed, som du bare finder i en tidstypisk Københavner-lejlighed som denne. Boligen har nymalede vægge, flotte egegulve, radiator-skjulere og originale detaljer, som stuk og høje paneler.

Lejligheden rummer en entré, en meget stor og flot spisestue, en flot stue og to gode værelser - det ene er master/bedroom med skabsvæg og en lille trappe til et fint påklædningsværelse med lavt loft og karnap, og god plads til et skrivebord eller en stor seng. Fra stuen og alle værelser er der en skøn udsigt over kanalen og Thorvaldsens Museum.

Lejligheden har et stilfuldt badeværelse med bruseniche og et flot snedkerkøkken mod baggården, med et forrum med et kæmpe indbygget vitrineskab i flot valnød, med plads til mindre spisebord, samt et viktualierum, med kombineret vaske-tørretumbler.

I ejendommen findes der en hyggelig brostensbelagt gård, med udgang til både Nybrogade og Magstræde.

Her får du den sjældne mulighed for at bo i hjertet af det gamle København, i samme kvarter som de idylliske gader, Knabrostræde og Læderstræde.

Du har desuden den Indre Bys kulturliv, restauranter og butikker, lige rundt om hjørnet. Til Metrostationen Gammel Strand er der blot 300 meter.

Nybrogade 24, st.

1203 København

​Vil du gerne ringes op omkring leje eller udlejning af bolig?

Læg dit nummer mv., og et tidspunkt der vil passe dig godt. Så ringer vi dig op

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Express Housing​

Furesøvej 95

2830 Virum​

Find vej

​Tlf.: 70 26 22 16

E-mail: mail@expresshousing.dk​

CVR: 37384267

Hvad kan vi hjælpe med?