Lejligheder

Frederiksberg / Nyelandsvej

Oplysninger

Område

​Frederiksberg 

​Adresse

Nyelandsvej​

m2

109 m² + 22 m2

Værelser / Soveværelser

4/2 +1

Periode​

Udlejet​

Leje pr. måned ex. forbrug

​21.000

Årlige varmeomkostninger

​10.000

Møbleret / Umøbleret

Møbleret​

Type

Møbleret lejlighed​

​Info:

Smuk lejlighed - elegant til mindste detalje i flot Frederiksberg ejendom

For enden af Nyelandsvej – lige ved Femte Juni Pl. ligger denne perle af et smukt hjem, klar til kvalitetsbevidst expat familie.

​Lejligheden ligger på 2. sal i en flot ejendom, med let skrånende vægge, som giver en særdeles hyggelig atmosfære i boligen.

Fra lejlighedens entré, kommer man til boligens hjerte, som er et meget flot og velindrettet køkken / alrum med et stort spisebord. Rummet er forbundet med stuen, halvt skærmet af vægge, og som er en kæmpe hyggelig sofakrog med TV. Fra stuen går en elegant svunget trappe til overetagen, et stort rum med elegant indbygget alkove og med en fantastisk udsigt over området og tagene på de omkringliggende ejendomme. De mange store vinduer og det flotte udsyn gør denne etage til et foretrukket spot at skåle nytåret ind, omgivet at bydelens festfyrværkeri. Anvendelsesmulighederne for denne etage er utallige (slyngelstue, gæsteetage, teenagerum, fitnessrum, kontor).

I boligen findes yderligere et dejligt soveværelse med flot indbygget skab, et meget hyggeligt børneværelse / kontor samt et virkelig lækkert stort badeværelse med bruseniche med glasvæg, vaskesøjle og "skindbelagt tandbørsteplads” til evt. juniorer i husstanden.

Fra gadedøren er der ca. 600 m. til nærmeste Metro, og der findes et hav af gode restauranter, caféer og butikker i nærområdet.

Udlejes i 1 år med møbler, kun til expats. Udlejes ikke som delebolig.

Nyelandsvej 90, 2. sal

2000 Frederiksberg​

​Vil du gerne ringes op omkring leje eller udlejning af bolig?

Læg dit nummer mv., og et tidspunkt der vil passe dig godt. Så ringer vi dig op

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Express Housing​

Furesøvej 95

2830 Virum​

Find vej

​Tlf.: 70 26 22 16

E-mail: mail@expresshousing.dk​

CVR: 37384267

Hvad kan vi hjælpe med?