Lejligheder

København Ø / Østerbrogade

Oplysninger

Område

​Østerbro

​Adresse

Østerbrogade​

m2

213 m²

Værelser / Soveværelser

5/2​

Periode​

Udlejet​

Leje pr. måned ex. forbrug

​37.500

Årlige varmeomkostninger

​Er på vej!

Møbleret / Umøbleret

Møbleret​

Type

Møbleret lejlighed​

​Info:

Fantastisk herskabslejlighed i hjertet af Østerbro

På hjørnet af Sankt Jakobs Plads og Østerbrogade ligger denne perle af en herskabslejlighed, gennemgribende renoveret, alt er som nyt, i en yderst delikat stil. Lejligheden er indrettet med meget lækre møbler og virkeligt flotte badeværelser og køkken.

Boligen byder på en flot entré og to elegante stuer med meget flotte sofa indretninger. I forlængelse af de to stuer findes lejlighedens fantastiske åbne køkken, med et lækkert spisemøblement og en skøn sofa hvorfra livet på Østerbrogade kan iagttages. Køkkenet er smukt og elegant, og fremstår i en meget gennemført stil, med en flot fritlagt stenvæg. Lejligheden har et kæmpe Master-bedroom, med eget elegante badeværelse, altan og et stort Walk-in område med, og yderligere et dejligt soveværelse med en flot specialdesignet skabsvæg.

I hele lejligheden ligger meget flotte brede lyse plankegulve, der er meget højt til de flotte stukbeklædte lofter og der er flotte brede karme / paneler og fyldningsdøre i alle rum.

Hele det centrale Østerbro ligger i gåafstand fra lejligheden, med utallige tilbud af lækre restauranter, caféer, shopping og indkøb, og blot 500 m. til nærmeste Metrostation.

Lejligheden vil være velegnet for et kræsent expatpar der ønsker livet på 1. klasse, centralt i ét af storbyens bedste områder.

Udlejes med møbler i en periode på to år. Kun til internationale lejere.

Østerbrogade 106

2100 København​

​Vil du gerne ringes op omkring leje eller udlejning af bolig?

Læg dit nummer mv., og et tidspunkt der vil passe dig godt. Så ringer vi dig op

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Express Housing​

Furesøvej 95

2830 Virum​

Find vej

​Tlf.: 70 26 22 16

E-mail: mail@expresshousing.dk​

CVR: 37384267

Hvad kan vi hjælpe med?