Lejligheder

København V / Otto Mønsteds Plads

Oplysninger

Område

​København V

​Adresse

Otto Mønsteds Plads​

m2

132 m²

Værelser / Soveværelser

3/2

Periode​

Reserveret​

Leje pr. måned ex. forbrug

​20.000

Årlige varmeomkostninger

​Er på vej!

Møbleret / Umøbleret

Umøbleret​

Type

Umøbleret lejlighed​

​Info:

På Otto Mønsteds Plads, midt mellem by og havn, finder du denne eksklusive lejlighed, med foreningens største private terrasse, udsigt til Glyptoteket og vandet samt brugsret til en række lækre fællesfaciliteter.

Lejligheden er placeret på første sal i den imponerende ejendom fra 1917.

Boligen kendetegnes ved en indbydende atmosfære, og et godt lysindfald, fra de markante palævinduer i lejligheden samt et eksklusivt materialevalg.

Hjemmets centrum er køkken-alrummet, med et flot Uno Form-køkken. Herfra er der udgang til den kæmpe terrasse, der med sin størrelse og indretning giver mulighed for en masse timer i solen. I den rummelige stue, er der en loftshøjde på hele 3,30 meter. Videre finder du to værelser samt et indbydende badeværelse med gulvvarme og plads til vaskefaciliteter.

Yderligere, har du adgang til ejendommens fællesfaciliteter, der blandt andet tæller elevator, en biograf, et fitnesslokale, et wellness-rum med sauna, et krea-værksted samt gæstelejligheder. Hertil kommer et aflåst kælderrum og et velplejet gårdmiljø.

På trods af lejlighedens centrale beliggenhed, er her utroligt stille og privat. Otto Mønsteds Plads markerer overgangen fra det moderne Kalvebod Brygge til det klassiske Glyptoteks-kvarter med Tivoli og Rådhuspladsen i baggrunden. Med det ene ben i gamle indre by og det andet i det nye attraktive havnemiljø, har man med alt hvad man kan ønske sig inden for gåafstand.

Udlejes for 2 år, kun til internationale lejere.

Otto Mønsteds Pl. 11A, 1. tv.

1563 København V​

​Vil du gerne ringes op omkring leje eller udlejning af bolig?

Læg dit nummer mv., og et tidspunkt der vil passe dig godt. Så ringer vi dig op

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Express Housing​

Furesøvej 95

2830 Virum​

Find vej

​Tlf.: 70 26 22 16

E-mail: mail@expresshousing.dk​

CVR: 37384267

Hvad kan vi hjælpe med?