​Villaer

​Virum / Baneledet

Oplysninger

Område

Virum​

​Adresse

Baneledet​

m2

138 m² + 75 m2

Værelser / Soveværelser

​5/3 + 2

Periode​

Udlejet​

Leje pr. måned ex. forbrug

19.800​

Årlige varmeomkostninger

​Er på vej!

Møbleret / Umøbleret

Umøbleret​

Type

Rækkehus​

​Info:

Dejligt rækkehus – med rigtig god plads til børnefamilie

Huset er i 3 plan, med gode familie arealer i stueetagen, værelser på øverste etage, og gode teenagerum/gæstefaciliteter i underetagen.

Du ankommer i husets entré, med adgang til et rigtigt hyggeligt køkken/spisestue område, med god plads til hele familien og til gæster. Spisestuen er forbundet med husets stue, med store vinduer mod terrasse og haven. Hele etagen fremstår i flot stil med sildeben på gulvene, stuk og sprossede ruder.

På 1. sal findes tre gode værelser, heraf to med hyggelige hemse, og et flot badeværelse med både kar og brus og flot sort granit på gulvet.

Husets underetage er yderst anvendelig. I dag indrettet med to kontorer, som også kan anvendes som gæsterum eller teenage afdeling. På denne etage findes også et godt badeværelse med bruseniche, et thekøkken og god opbevaringsplads.

På vejen bor hovedsagelig børnefamilier, så familiens yngste finder hurtigt nye venner. Virum ligger godt placeret ift. København, midt i den skønne natur, nær både Lyngby Sø og Furesøen. Der er 800 m. til nærmeste S-tog og du er på motorvejen mod København på få minutter.

I Virum findes også flere af landets bedst ratede folkeskoler.

Baneledet 7

2830 Virum​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Express Housing​

Furesøvej 95

2830 Virum​

Find vej

​Tlf.: 70 26 22 16

E-mail: mail@expresshousing.dk​

CVR: 37384267

Hvad kan vi hjælpe med?