-->

​Villaer

​Hareskovby, Fjællebro

Oplysninger

Område

Hareskovby​

​Adresse

Fjællebro​

m2

190 m²

Værelser / Soveværelser

​7/4

Periode​

1-10-2020 til 15-6-2024​

Leje pr. måned ex. forbrug

19.000​

Årlige varmeomkostninger

​9.000

Møbleret / Umøbleret

Umøbleret​

Type

Villa

​Info:

Dejlig stor villa - god beliggenhed i Hareskovby og udsigt til lille sø

Huset er i to plan, med 3 gode værelser i stueplan, et stort rummeligt køkken / alrum og et pænt badeværelse med brus. Desuden entré samt bryggers / grovkøkken med separat indgang. Fra køkken / alrum er der dobbelte døre til terrasse og en dejlig stor lukket have med bla. flotte frugttræer og bærbuske og et stort praktisk redskabsskur.

På 1. sal findes en rigtig stor og hyggelig stue, en stor repos ved trappen, som fx kan anvendes til et skrivebord, et hyggeligt soveværelse med udsyn til søen, et opbevaringsrum samt et pænt badeværelse med både badekar og brus.

Huset er velegnet til en stor familie med de mange rum, og gode store og indbydende familieområder i stue og køkken / alrum.

Hareskovby er en oase midt i den lækre natur og er samtidig tæt på København. Hareskoven ligger blot 200 m. fra boligen. Til nærmeste S-tog er der 800 m. Hareskovby er samtidig base for mange gode sports- og fritidsaktiviteter.

Hareskov Skole – én af landets bedste skoler – tilbyder gode trygge rammer for børn fra 0 til 9 klasse.​ https://hareskovskole.furesoe.dk/

På ca. 10 min nås Bagsværd Sø på cykel. Denne er forbundet med både Furesøen og Lyngby Sø, så der er utallige muligheder for naturoplevelser til fods og på cykel.

Hvordan kan vi hjælpe dig? 

Udfyld formularen om leje eller udlejning af bolig - så kontakter vi dig snarest

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Express Housing​

Furesøvej 95

2830 Virum​

Find vej

​Tlf.: 70 26 22 16

E-mail: mail@expresshousing.dk​

CVR: 37384267

Hvad kan vi hjælpe med?