​Villaer

​Roskilde / Marken

Oplysninger

Område

Roskilde​

​Adresse

Marken​

m2

180 m²

Værelser / Soveværelser

​5/4

Periode​

Reserveret​

Leje pr. måned ex. forbrug

19.800​

Årlige varmeomkostninger

​Er på vej!

Møbleret / Umøbleret

Umøbleret​

Type

Villa

​Info:

Lækker villa fra 2015 –god plads til børnefamilie

Huset indeholder et skønt kæmpe køkken / alrum /stue område, hvor hele familien kan hænge ud og være sammen – i spiseafdelingen, ved køkken-øen, i sofaafdelingen, overalt med en skøn udsigt til engen og en lille sø – eller man kan skubbe ét af de mange store glaspartier til side, og finde utallige udendørs steder at være sammen om sommerens måltider eller lege med kammeraterne på trampolinen, på gyngerne eller i legehuset.

Huset er moderne, med master-bedroom med eget walk-in og et lækkert badeværelse. I modsatte ende, huset børneafdeling, som også rummer et lækkert badeværelse og hele 3 gode store børneværelser, alle meget lyse med terrassedør til haven.

Ved husets entré et stort bryggers med vaskemaskiner og god plads til børnenes grej. I haven en dobbelt carport og stort redskabstum.

Boligen ligger i et nyetableret villaområde i yderkanten af Roskilde. Der er masser af børnefamilier / legekammerater og man er hurtigt i Roskilde centrum, som er en hyggelig handelsby og man er hurtigt på motorvejen mod København.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Express Housing​

Furesøvej 95

2830 Virum​

Find vej

​Tlf.: 70 26 22 16

E-mail: mail@expresshousing.dk​

CVR: 37384267

Hvad kan vi hjælpe med?