Ring til os på 

+45 70 26 22 16

Anbefalinger

Lars Abild, Christianshavn, december 2017

"Fik anbefalet Express Housing af et par, der havde meget gode erfaringer med virksomheden og naturligvis direktør Peter A. Hek.

Udlejningen af min lejlighed gik hurtigere, end jeg i min vildeste fantasi havde forestillet mig - cirka en uge. Perfekt og professionel service hele vejen igennem - og en god lejer.

Det er mere end let for mig at se, da jeg tidligere selv som en værre amatør, forstår jeg nu, har lejet min lejlighed ud.

Jeg kan på det varmeste anbefale Express Housing - fra jeg mødte Peter A. Hek og hele den efterfølgende gelinde proces."

Journalist, Lars Abild​

Flemming og Bente Gerlow, April 2015

”Tak for din hjælp igennem årene, det er jo helt tilbage fra 2008. Vi har været meget glade og trygge for vores samarbejde.”​

Etgar-Holta, Sluseholmen, October 2016​

"Thank you for the service you provided us during the process of renting out our apartment.

We have been so satisfied. After trying another company that used 2 months and gave us such a terrible experience we contacted you and our apartment was rented out in less than 2 weeks.

Your engagement and communication was great.

The renter you found for us is a great match. We feel confident that it will go well. Thank you once more".

Etgar-Holta​

Rikke og Adam, USA

"Tak for utrolig god service, det har været en stor fornøjelse at arbejde med jer begge, og vi har allerede anbefalet jer en del gange til andre.

I leverer virkelig en kvalitet, vi ikke så hos dem, vi brugte tidligere."

Frank Larsen, Rockwool International

"Express housing har til vores store tilfredshed varetaget udlejning af vores danske hus gennem en 4 årig periode hvor vi har været udstationeret.


Specielt skal det nævnes at Express Housing har en stor grad af indlevelse i de overvejelser og problemstilling du som husudlejer naturligvis vil være optaget af. I de få situationer hvor vi har haft behov for hurtig assistance, har Express Housing altid varetaget vores interesser professionelt og med et godt resultat."

Christa og Peter, Kina

"Tak for hjælpen og den gode håndtering af udlejningen. Christa og jeg er glade for at vi valgte jer da vi skulle leje ud. Vi har anbefalet jer op til flere gange."

Henrik Kudsk

"Det har været en fornøjelse - aldeles uproblematisk - at have lejligheden håndteret af jer gennem 9 år."

Erica and Peters Liljefors, USA

"Det er en fornøjelse at samarbejde med jer, da I kombinerer professionelt arbejde med et personligt "touch".

Det lader til at I altid gør jeres bedste for at alle parter er tilfredse, det sætter vi stor pris på. Vi vil forsat anbefale jeres firma til andre, da vi føler vi er i sikre hænder hos jer."

Christine Stokkebye, Bruxelles

”Jeg syntes at det siger en hel del, at jeg bare på baggrund af én telefonsamtale for få år siden ikke var i tvivl om, at det skulle være jeres firma, der skulle udleje vores hus.

Et forhold var at huset blev udlejet med det samme (oveni købet i den mest stille periode af året), et andet var at dialogen med Express Housing (Expres Boligudlejning) var både behagelig, saglig og med sammenhæng i det der blev sagt, og det der faktisk blev gjort.”

Dorte og Thomas, Værløse

"Vi vil gerne sige jer tak for denne omgang, som jo endte med en periode på mere end 6 år.

Vi har hele vejen igennem følt os trygge ved udlejningen gennem jer. Vi har altid fået en professionel og god service fra jer.
Endnu en gang mange tak til jer begge."

Lissi og Henrik, Vedbæk

“Vi vil samtidig benytte anledningen til at sige tak for samarbejdet i de 6 år. Vi har sat stor pris på, at I altid har været der for os med gode råd og vejledning.

Det har betydet meget for os, fordi vi har været så langt væk, og det vil vi gerne sige stor tak for det.”

Rune Christensen

“Jeg håber vores veje krydses igen en dag, og kan forsikre at vi anbefaler jer til alle der gider lytte til os! Det har - virkelig - været en fornøjelse.”

Jesper Petersen, Måløv

"I har endnu engang imponeret mig. Mange tak for hurtig og effektiv sagsbehandling."

Malene og Lars, Novo Nordisk - Kina

"Det er en fornøjelse at samarbejde med jer, da I kombinerer professionelt arbejde med et personligt "touch". Det lader til at I altid gør jeres bedste for at alle parter er tilfredse, det sætter vi stor pris på. Vi vil forsat anbefale jeres firma til andre, da vi føler vi er i sikre hænder hos jer."

Joan & Allan Rasmussen, Espergærde

"I forbindelse med udstationering og flytning har vi flere gange benyttet Express Housing (Expres Boligudlejning) ved udlejning af vores hus. Vi har i alle tilfælde været særdeles tilfredse med de opnåede resultater og med den meget professionelle indsats, som er ydet af Express Housing".

Karsten Bach Jensen - Pihl & Søn

”Det er altid en tillidssag at leje sit hus ud, når man selv sidder flere tusinde kilometer væk.

Og det er i den forbindelse vigtigt at have en person som man stoler på, kan komme i kontakt med, og som ikke mindst melder hurtigt tilbage.

Vi har følt os meget trygge ved hele tiden at have dig med på sidelinen.”

Lone og Ulrik Pedersen, Bruxelles

”Vi har været meget tilfredse med Express Housing (Expres Boligudlejning). Vi fik en fair og realistisk vurdering af, hvilken lejeindtægt vi kunne forvente - vi ved af erfaring, at det bestemt ikke altid er tilfældet.

Ejendommen blev markedsført aktivt, og vi fik gode råd og vejledning undervejs i processen. Der blev i det hele taget lagt en betydelig arbejdsindsats fra Express Housings side. Ikke mindre væsentligt, er samarbejdet fortsat på upåklagelige vis efter, at ejendommen blev udlejet. Vi har haft stor glæde af, at Express Housing forbliver involveret efter ejendommen er blevet udlejet".

Henrik Brogaard - Nokia, Singapore

"Express Housing (Expres Boligudlejning) er meget seriøse. Det giver en stor tillid, både for udlejer og potentielle lejere."

Express Housing​  |  Furesøvej 95  |  2830 Virum​  |  CVR: 37384267  |  Tlf.: +45 7026 2216  |  E-mail: mail@expresshousing.dk​