Overvejer du at udleje din bolig?

​Udlejning af bolig – nemt, sikkert og effektivt

Din erfarne samarbejdspartner i boligudlejning

Med mere end 25 år i branchen har vi hos Express Housing gennem tiden hjulpet mange mennesker med både udlejning og leje af boliger i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi formidler boligudlejning af både private huse, villaer, lejligheder og rækkehuse. Med vores mangeårige erfaring har vi både kompetencerne, professionalismen samt det rette netværk til at få udlejet din bolig til den rette lejer.

​Vi står for nem og sikker udlejning af din bolig

Vi udlejer huse og lejligheder inden for alle prisklasser. Vi udlejer alle typer boliger - lige meget om du har en patriciervilla, bungalow, funkisvilla, murermestervilla, ejerlejlighed eller noget helt andet. Lejeperioden varierer, men starter typisk ved minimum 1 års leje.

Vi samarbejder med en række relocation-virksomheder i Danmark, som assisterer udenlandske medarbejdere, der skal arbejde i Danmark. Vi hjælper med at finde den rette bolig.

Vi søger altid boliger til udlejning

Overvejer du at udleje din lejlighed, villa eller rækkehus? Overlad din udlejning af bolig til os. Hos Express Housing er din bolig i trygge hænder. Du får en professionel og erfaren samarbejdspartner, der sørger for finde den helt rigtige lejer til din bolig. Vi tager os desuden af alt papirarbejdet, så du er sikker på, at alle juridiske forskrifter overholdes.

​Overvejer du at udleje din bolig i en periode, så kontakt os for en uforpligtende samtale om mulighederne for udlejning. Vi giver altid gerne et råd med på vejen og kan svare på de fleste spørgsmål du vil have angående udlejning af dit hjem.

​Udlej din bolig på dine præmisser

Skal du og familien udstationeres i forbindelse med job eller af andre årsager være væk fra jeres bolig i en længere periode? Hos Express Housing varetager vi udlejning af boliger i lejeperioder, der typisk er mellem 1 til 4 år. Det er op til dig, om du ønsker at udleje din bolig i møbleret, umøbleret eller delvist møbleret tilstand. Hos Express Housing fungerer vi som mellemmand mellem lejer og udlejer og sørger for at finde den rette lejer til din bolig. Ønsker du ikke selv at stå for kontakt med lejer, mens du er væk, kan du tegne en administrationsordning, hvor vi står for al kontakt med lejer samt opkrævning af husleje i lejeperioden.

​Vores kundeskare omfatter alt fra danske, private udlejere til internationale virksomheder, ambassader, internationale institutioner samt private lejere, og vi tilbyder desuden administrationsaftaler, fx til udlejere der bor uden for landets grænser, og som ønsker at tilbyde deres lejere et højt serviceniveau.

Vi har styr på alle aspekter

Hos Express Housing er vores hovedvision at formidle en tryg og simpel udlejning for begge parter. Vi står for alle de aspekter af boligudlejningen, som du ønsker, og vi sørger for at processen bliver komfortabel og professionel. Vi står desuden altid til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning, hvis du skulle have spørgsmål undervejs i lejeperioden.

Vores professionelle medarbejdere sætter en ære i et godt og nært samarbejde med dig, så du føler dig helt tryg og sikker i at udleje eller leje din bolig gennem os.

Ønsker du mere information om udlejning af din bolig, er du velkommen til at ringe på telefon 70 26 22 16, eller sende en e-mail til mail@expresshousing.dk.

Vi ser frem til også at hjælpe dig!

​​

​Vores referencer:

KLIK HER

For at rekvirere vores brochure om udlejning af bolig:

KLIK HER

Processen fra A til Z

Når du vælger Express Housing som din samarbejdspartner, vil vi typsik følge disse steps - fra vores første møde, frem til din bolig overdrages til lejeren.

Start​

Bolig udlejet

Vil du gerne ringes op omkring leje eller udlejning af bolig?

Læg dit nummer mv., og et tidspunkt der vil passe dig godt. Så ringer vi dig op.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Express Housing​

Furesøvej 95

2830 Virum​

Find vej

​Tlf.: 70 26 22 16

E-mail: mail@expresshousing.dk​

CVR: 37384267

Hvad kan vi hjælpe med?