Referencer​

Morten Jacobsen, Frederiksberg / Australien, marts 2024

"Peter har været en super sparringspartner ang. input til, og spørgsmål omkring udlejningen - klart erfaren på området, meget vidende og meget professionel. Express Housing gjorde udlejningen af min bolig til, (undskyld klicheen), en leg.​"

​Morten Jacobsen.

André Sonnichsen, Amager / Burkina Faso, august 2023

"I vores treårige udstationering til Burkina Faso har Express Housing været et kæmpe aktiv. Peter Hek fandt vores første lejer, og anden lejer, da den første opsagde aftalen mens vi var ude.

Fra start til slut af lejeperioderne, har Peter været vores repræsentant, herunder ved dokumentation og sikring af husets stand overfor lejerne. Vi har løbende haft rigtig god kommunikation med Peter, som altid har reageret prompte og professionelt.

Varmeste anbefalinger fra os."

Martin Holme, Kartoffelrækkerne (Østerbro) / Singapore, juni 2021

"Igennem hele forloebet har jeg oplevet Peter som baade yderst professionel og super serviceminded.

Der er altid hurtige svar og pro-aktive opdateringer og Peter har hjulpet med flere ting som egentlig ikke var hans ansvar.

Naar man som jeg bor langt vaek, har det vaeret en stor hjaelp"

​Mvh, Martin / Singapore

David Williams, Islands Brygge, maj 2021

"I forbindelse med udlejning af min lejlighed valgte jeg Peter og Express Housing. Jeg har været glad for mit valg i det vi kom i mål med at finde ny lejer til den dato vi har håbet på.

Og hele forløbet har været professionelt og smooth, og der har været god service. Det giver mig ro og tryghed at der kun er en person jeg skal forholde mig til, og det er Peter."

Mvh. David Williams​

Marie Louise Sodemann og Thimm Lindeburg, Isl. Brygge, november 2020

"Vi vil gerne takke dig for en forbilledlig og professionel “tagen-dig-af-os".

Vi blev løbende velinformeret om de mulige kandidater, som var interesserede i at leje vores lejlighed.

Du fandt potentielle lejere efter vores ønske.

Du stod for fremvisningerne af vores lejlighed.

Du udfærdigede udførlig lejekontrakt.

Du var altid præcis til vores aftalte møder.

Vi følte os trygge og velbehandlede i hele forløbet, som var overraskende kort. Vi kan kun anbefale dig og dit firma."

Med venlig hilsen Marie Louise Sodemann og Thimm Lindeburg

Carsten og Jannie, Østerbro, oktober 2020

"Vi kan varmt anbefale Express Housing som, af flere omgange, har udlejet vores lejlighed, i forbindelse med vores ophold i udlandet.

Vi oplever en utrolig god service hver gang.

Vi vil bl.a fremhæve situationen hvor en lejer pludselig returnerede til hjemlandet. Det er ikke rart at stå langt væk fra Danmark i sådan en situation. Peter gik meget langt for at sikre praktikken omkring udflytningen, og derefter indflytningen af en ny lejer han havde fundet. Det gav os en god tryghed at opgaven var i så professionelle hænder."

Carsten og Jannie, Østerbro

Niels, Østerbro, september 2019

"Vi har netop afsluttet et forløb med at finde en lejer til vores lejlighed i København. Express Housing har gennem sit netværk fundet den helt rigtige lejer. Både hvad angår type, timing og varighed.

Peter Hek har fra starten været tydelig på sine anbefalinger. Og vi har følt os trygge og velinformerede hele vejen igennem.

Vi har oplevet, at Peter Hek går den ekstra mil for at få enderne til at mødes. Og vi har været meget glade for samarbejdet."

​Niels, Østerbro

Tariq Peracha, USA, juni 2019

"Peter did an amazing job transitioning from existing tenant to the new one. Peter handled all activities related with vacating the apartment (tenant vacating gave excellent review for Peter), coordinating potential tenant visits and then contracting new tenant.

Highly recommend Express Housing for property rental."

​Tariq Peracha, Washington, USA

Lotte Balling, Lyngby, april 2019

"Jeg lejer min lejlighed ud igennem Express Housing.

Pt. er det lejer nummer to der lejer min lejlighed. Jeg er super tilfreds med Peters evne til at finde en sød og ordentlig lejer på ingen tid. Indtil nu har samarbejdet med Express Housing været over al forventning.

Lejligheden blevet lejet ud på mindre en 14 dage, ved begge udlejninger.

Jeg glæder mig til mange flere års samarbejde."

Lotte Balling, Lyngby

Mikael Kielberg, Gentofte, november 2018

"Samarbejdet med Peter Allerslev Hek - Express Housing - om udlejning af mit hus i Gentofte har været enestående.

Opgaven med at finde en lejer blev overdraget Peter den 1. november 2018. Den 3. november er der første fremvisning. Den 9. november 2018 modtager jeg fra Express Housing afregning incl. depositum og første måneds husleje. Den 21. november overdrages nøglerne til den nye lejer, som også gav udtryk for at befinde sig tryg i Peters fine, behagelige og meget professionelle fremtræden."

Mikael Kielberg, pensioneret advokat

Garry Palin Tsang, Værløse, maj 2018

"Vi nyder vores udstationering, og vi har travlt med hverdagen i England. Derfor passer administrationsordningen med Express Housing perfekt til vores behov. Med ordningen, fungerer Express Housing som kontaktpunkt for vores lejer. Express Housing er første instans, og de sørger for at håndtere spørgsmål eller problemer som lejerne måtte have. Naturligvis sker der en sideløbende dialog mellem Express Housing og os. Vi er i dialog for at sikre at vi er enige om, hvordan eventuelle sager skal håndteres (alt fra nyt tag på skuret til skift af vaskemaskine). Kald det "brandslukning" - Administrationsordningen betyder at jeg kan fokusere på, det der er vigtig herovre - Ordningen giver sindsro for mig og familien.

Vil jeg anbefale det - Absolut."

Med venlig hilsen Garry Palin Tsang​, England

Lars Abild, Christianshavn, december 2017

"Fik anbefalet Express Housing af et par, der havde meget gode erfaringer med virksomheden og naturligvis direktør Peter A. Hek.

Udlejningen af min lejlighed gik hurtigere, end jeg i min vildeste fantasi havde forestillet mig - cirka en uge.

Perfekt og professionel service hele vejen igennem - og en god lejer. Det er mere end let for mig at se, da jeg tidligere selv som en værre amatør, forstår jeg nu, har lejet min lejlighed ud.

Jeg kan på det varmeste anbefale Express Housing - fra jeg mødte Peter A. Hek og hele den efterfølgende gelinde proces."

Journalist, Lars Abild​

Etgar-Holta, Sluseholmen, October 2016​

"Thank you for the service you provided us during the process of renting out our apartment.

We have been so satisfied. After trying another company that used 2 months and gave us such a terrible experience we contacted you and our apartment was rented out in less than 2 weeks.

Your engagement and communication was great.

The tenant you found for us is a great match. We feel confident that it will go well. Thank you once more".

Etgar-Holta​

​​​​​Rasmus Bøgh Johansen, Birkerød / Tel Aviv, september 2021​​​​

"We had a very good experience with Express Housing when we needed assistance in renting out our house in Birkerød.

They are attentive, reliable and hard-working. Friendly and very professional at the same time. We benefited from their in-depth knowledge of the market and the challenges and considerations you face as a landlord. We would highly recommend Express Housing and wouldn't hesitate to use the company again."

Bh Rasmus

​​​​​Louise Kristensen, Amerika Plads / Østerbro, april 2021​​​​

"Jeg havde en fantastisk oplevelse med Express Housing.

De fandt en god lejer til min lejlighed på meget kort tid - og jeg følte mig meget tryg under hele forløbet. Det var rigtig rart at få professionel hjælp som førstegangs udlejer - og jeg vil til hver en tid anbefale Express Housing."

Bedste hilsner, Louise​

​​​​​Gitte Aamann, Virum / Kuala Lumpur, august 2018​​​​

"I forbindelse med udlejning af vores hus valgte jeg at bruge Express Housing som konsulent og sparringspartner.

Da jeg pt. bor i udlandet, havde jeg brug for en selvstændig og effektiv assistance, og det fik jeg hos Express Housing.

Jeg er meget tilfreds med hele forløbet, lige fra fastsættelse af udlejningsbeløb, annoncering og fremvisning af hus, til udarbejdelse af lejekontrakt og indflytningsmøde afholdt med lejerne.

Jeg blev mødt med venlighed, professionalisme og pragmatisme, som alt sammen bidrog til en nem og gnidningsfri udlejningsproces.​"

Mvh Gitte Aamann, Virum / Kuala Lumpur

Alexandra Strand Holm, Christianshavn - pt Cairo, Egypten, juli 2018

"At overdrage sit hjem til mennesker man aldrig har mødt, er en vanskelig beslutning og besværlig proces. Men når det kan håndteres effektivt og med både professionalisme, tillid og venlighed, så er det noget ganske andet. Det er sådan jeg har oplevet Express Housing, der gennem en årrække har fundet de rette lejere til min bolig, og faciliteret overdragelsen på bedst mulige vis. Tak for det.

Jeg vil med sikkerhed være kunde hos Express Housing også i fremtiden.​"

Alexandra Strand Holm, Christianshavn - pt Cairo, Egypten

Kristian Kühn, Gentofte, april 2018

"Express Housing og jeg underskrev en samarbejdsaftale omkring udlejning af min villa i Gentofte, den 7. marts 2018.

Den 16. april 2018 overtog de nye lejere huset.

Peter fra Express Housing er meget nem at arbejde sammen med. Han er erfaren, hjælpsom og ikke blot ude på at "lukke en aftale". Han sikrede sig igennem hele forløbet, at lejekontrakten blev udformet således, at både mine og lejerens ønsker og behov på tilfredsstillende måde blev tilgodeset.

Jeg vil helt sikkert bruge Express Housing igen."

Kristian Kühn, Mexico.​

Dorte og Thomas, Værløse

"Vi vil gerne sige jer tak for denne omgang, som jo endte med en periode på mere end 6 år.

Vi har hele vejen igennem følt os trygge ved udlejningen gennem jer. Vi har altid fået en professionel og god service fra jer.
Endnu en gang mange tak til jer begge."

Lissi og Henrik, Vedbæk

“Vi vil samtidig benytte anledningen til at sige tak for samarbejdet i de 6 år. Vi har sat stor pris på, at I altid har været der for os med gode råd og vejledning.

Det har betydet meget for os, fordi vi har været så langt væk, og det vil vi gerne sige stor tak for det.”

Rune Christensen

“Jeg håber vores veje krydses igen en dag, og kan forsikre at vi anbefaler jer til alle der gider lytte til os! Det har - virkelig - været en fornøjelse.”

Jesper Petersen, Måløv

"I har endnu engang imponeret mig. Mange tak for hurtig og effektiv sagsbehandling."

Malene og Lars, Novo Nordisk - Kina

"Det er en fornøjelse at samarbejde med jer, da I kombinerer professionelt arbejde med et personligt "touch". Det lader til at I altid gør jeres bedste for at alle parter er tilfredse, det sætter vi stor pris på. Vi vil forsat anbefale jeres firma til andre, da vi føler vi er i sikre hænder hos jer."

Joan & Allan Rasmussen, Espergærde

"I forbindelse med udstationering og flytning har vi flere gange benyttet Express Housing (Expres Boligudlejning) ved udlejning af vores hus. Vi har i alle tilfælde været særdeles tilfredse med de opnåede resultater og med den meget professionelle indsats, som er ydet af Express Housing".

Karsten Bach Jensen - Pihl & Søn

”Det er altid en tillidssag at leje sit hus ud, når man selv sidder flere tusinde kilometer væk.

Og det er i den forbindelse vigtigt at have en person som man stoler på, kan komme i kontakt med, og som ikke mindst melder hurtigt tilbage.

Vi har følt os meget trygge ved hele tiden at have dig med på sidelinen.”

Lone og Ulrik Pedersen, Bruxelles

”Vi har været meget tilfredse med Express Housing (Expres Boligudlejning). Vi fik en fair og realistisk vurdering af, hvilken lejeindtægt vi kunne forvente - vi ved af erfaring, at det bestemt ikke altid er tilfældet.

Ejendommen blev markedsført aktivt, og vi fik gode råd og vejledning undervejs i processen. Der blev i det hele taget lagt en betydelig arbejdsindsats fra Express Housings side. Ikke mindre væsentligt, er samarbejdet fortsat på upåklagelige vis efter, at ejendommen blev udlejet. Vi har haft stor glæde af, at Express Housing forbliver involveret efter ejendommen er blevet udlejet".

Henrik Brogaard - Nokia, Singapore

"Express Housing (Expres Boligudlejning) er meget seriøse. Det giver en stor tillid, både for udlejer og potentielle lejere."

​Vil du gerne ringes op omkring leje eller udlejning af bolig?

Læg dit nummer mv., og et tidspunkt der vil passe dig godt. Så ringer vi dig op

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Express Housing​

Furesøvej 95

2830 Virum​

Find vej

​Tlf.: 70 26 22 16

E-mail: mail@expresshousing.dk​

CVR: 37384267

Hvad kan vi hjælpe med?