​Udlejning til expats

​Udlejning til expats

​Leder du efter en lejer til din bolig? Hos Express Housing varetager vi boligudlejning i København og Nordsjælland på tryg og sikker vis.

Vi varetager blandt andet udlejning til expats. Hvert eneste år udstationeres rigtig mange medarbejdere fra virksomheder og ambassader i andre lande i Danmark. De fleste udstationeres i mellem 2 – 4 år, og det er derfor typisk denne tidsperiode, vi udlejer boliger i. Udlejning til expats er en god mulighed for dig, der har brug for at udleje din bolig i en længere periode, mens du for eksempel selv er udstationeret i forbindelse med arbejde.

Vi har det rette netværk

Express Housing samarbejder med store virksomheder, ambassader, konsulater, organisationer og lignende. Vi har derfor det rette netværk til at finde den ideelle lejer til din bolig, og vi varetager alle aspekter af udlejningsprocessen. 

Ønsker du ikke selv at bekymre dig om opkrævning af husleje og kontakt med lejer, mens du er væk, kan du tegne en administrationsordning hos Express Housing, hvor vi tager os af kontakt med lejer og andre praktiske aspekter i udlejningsperioden.​

Vi varetager udlejning af private huse, villaer, lejligheder og rækkehuse i hele København, Nordsjælland og omegn. Varigheden på lejemålet kan variere typisk fra et år til flere års varighed.​

​Vil du vide mere om udlejning til expats?

Vil du udleje din bolig til expats, mens du selv er væk fra din bolig, så hjælper Express Housing med alle aspekter af boligudlejningen. Med mere end 25 års erfaring i branchen og et stort netværk af lejere kan du trygt lægge hele udlejningsprocessen i vores hænder.

Hos Express Housing brænder vi for, hvad vi laver, og vi lægger derfor et stort engagement i at yde både lejer og udlejer den allerbedste service.

Har du spørgsmål om vores priser og ydelser, eller går du og overvejer at udleje din bolig, så kontakt os på 70 26 22 16 og lad os tage en uforpligtende samtale om udlejning til expats. Du kan også sende en mail til mail@expresshousing.dk.

Vi ser frem til at modtage din henvendelse!

​Vil du gerne ringes op omkring leje eller udlejning af bolig?

Læg dit nummer mv., og et tidspunkt der vil passe dig godt. Så ringer vi dig op

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Express Housing​

Furesøvej 95

2830 Virum​

Find vej

​Tlf.: 70 26 22 16

E-mail: mail@expresshousing.dk​

CVR: 37384267

Hvad kan vi hjælpe med?