​Udlejning til expats

​Udlejning til expats

​Leder du efter en lejer til din bolig? Express Housing er din professionelle boligudlejer, og vi varetager boligudlejning i København og Nordsjælland på tryg og sikker vis.

Vi varetager blandt andet udlejning til expats. Hvert eneste år udstationeres rigtig mange medarbejdere fra virksomheder og ambassader i andre lande i Danmark. De fleste udstationeres i mellem 2 – 4 år, og det er derfor typisk denne tidsperiode, vi udlejer boliger i. Udlejning til expats er en god mulighed for dig, der har brug for at udleje din bolig i en længere periode, mens du for eksempel selv er udstationeret i forbindelse med arbejde.

Vi har det rette netværk

Express Housing samarbejder med store virksomheder, ambassader, konsulater, organisationer og lignende. Vi har derfor det rette netværk til at finde den ideelle lejer til din bolig, og vi varetager alle aspekter af udlejningsprocessen. 

Ønsker du ikke selv at bekymre dig om opkrævning af husleje og kontakt med lejer, mens du er væk, kan du tegne en administrationsordning hos Express Housing, hvor vi tager os af kontakt med lejer og andre praktiske aspekter i udlejningsperioden.​

Vi varetager udlejning af private huse, villaer, lejligheder og rækkehuse i hele København, Nordsjælland og omegn. Varigheden på lejemålet kan variere typisk fra et år til flere års varighed.​

​Vil du vide mere om udlejning til expats?

Vil du udleje din bolig til expats, mens du selv er væk fra din bolig, så hjælper Express Housing med alle aspekter af boligudlejningen. Med mere end 25 års erfaring i branchen og et stort netværk af lejere kan du trygt lægge hele udlejningsprocessen i vores hænder.

Hos Express Housing brænder vi for, hvad vi laver, og vi lægger derfor et stort engagement i at yde både lejer og udlejer den allerbedste service.

Har du spørgsmål om vores priser og ydelser, eller går du og overvejer at udleje din bolig, så kontakt os på 70 26 22 16 og lad os tage en uforpligtende samtale om udlejning til expats. Du kan også sende en mail til mail@expresshousing.dk.

Vi ser frem til at modtage din henvendelse!

Processen fra A til Z

Når du vælger Express Housing som din samarbejdspartner, vil vi typsik følge disse steps - fra vores første møde, frem til din bolig overdrages til lejeren.

Start​

Bolig udlejet

Nem & sikker udlejning af bolig

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Navn *
 
Adresse
Postnr. & By
Telefon
E-mail *
 
Anfør boligtype
Udlejningsperiode og startdato
Møbleret/umøbleret
Antal soveværelser
Forventet lejeindtægt
Evt. kommentar
Hvorfra kender du os?
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Kontakt Express Housing​

Furesøvej 95

2830 Virum​

Find vej

​Tlf.: 70 26 22 16

E-mail: mail@expresshousing.dk​

CVR: 37384267

Hvad kan vi hjælpe med?