Udlejning af lejlighed

Udlej lejlighed til private og organisationer

​Skal du arbejde i udlandet eller af andre årsager være væk fra din lejlighed i nogle år? Så udlej din lejlighed hos Express Housing. Som professionel boligudlejer er vores vigtigste vision er at skabe en tryg og sikker udlejning af lejlighed for begge parter. Vi udlejer lejligheder i hele København og Nordsjælland.

Udlej lejlighed sikkert og nemt, mens du er væk

Med over 25 år i branchen er vi hos Express Housing eksperter i at varetage en sikker og nem udlejningsproces. Vi starter med at holde et møde om udlejning og mulig husleje i din lejlighed. Når vi har indgået en aftale, er det vigtigste for os at finde den helt rigtige familie, som både vil passe godt ind i og på dit hjem, mens du er væk.

Du kan både vælge at udleje din lejlighed møbleret eller umøbleret, afhængigt af hvad der passer dig og din situation bedst. Vores lejere er typisk udenlandske udstationerede medarbejdere fra virksomheder, ambassader og lignende, men kan også være en dansk familie. Under hele udlejningsperioden står vi hos Express Housing til din rådighed med kompetent og professionel rådgivning.

​Hvorfor vælge Express Housing?

Ved at vælge et erfarent udlejningsfirma som Express Housing til udlejning af lejlighed kan du spare dig selv for megen tid og bekymringer, og vi sørger for at udlejningen bliver tryg for dig. Ønsker du at gøre udlejningsperioden så ukompliceret som muligt, kan du tilkøbe en administrationsaftale, hvor vi varetager opkrævning af husleje og al kontakt til lejer.

Vil du vide mere om udlejning af lejlighed?

Vil du vide mere om vores boligudlejning, priser eller udlejningsprocessen, er du velkommen til at kontakte Express Housing. Ring til os på 70 26 22 16 for en uforpligtende snak eller send en e-mail til mail@expresshousing.dk.

Vi har gennem tiden hjulpet mange kunder med udlejning af lejlighed i og omkring København og Nordsjælland.

Udlej lejlighed – vi hjælper dig!

Processen fra A til Z

Når du vælger Express Housing som din samarbejdspartner, vil vi typsik følge disse steps - fra vores første møde, frem til din bolig overdrages til lejeren.

Start​

Bolig udlejet

Nem & sikker udlejning af bolig

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Navn *
 
Adresse
Postnr. & By
Telefon
E-mail *
 
Anfør boligtype
Udlejningsperiode og startdato
Møbleret/umøbleret
Antal soveværelser
Forventet lejeindtægt
Evt. kommentar
Hvorfra kender du os?
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Kontakt Express Housing​

Furesøvej 95

2830 Virum​

Find vej

​Tlf.: 70 26 22 16

E-mail: mail@expresshousing.dk​

CVR: 37384267

Hvad kan vi hjælpe med?