Udlejning af lejlighed

Udlejning af lejlighed til private og organisationer​

Udlej din lejlighed, mens du er væk

Skal du arbejde i udlandet eller af andre årsager være væk fra din lejlighed i en længere periode? Hos Express Housing er vi eksperter i udlejning af lejligheder, og vores vigtigste vision er at skabe en tryg, sikker og komfortabel udlejning af din lejlighed. Vi udlejer lejligheder i København og omegn samt Nordsjælland.

Sikker og nem udlejning

Med over 30 år i branchen er vi hos Express Housing eksperter i at varetage en sikker og nem udlejningsproces. Du kan både vælge at udleje din lejlighed møbleret eller umøbleret, afhængig hvad der passer dig og din situation bedst. Vores lejere er typisk udenlandske udstationerede medarbejdere fra virksomheder, ambassader og lignende, men kan også være en god dansk familie. Under hele udlejningsperioden, står vi hos Express Housing til din rådighed med kompetent og professionel rådgivning.

Hvorfor vælge Express Housing?

Ved at vælge et erfarent udlejningsfirma som Express Housing, kan du spare dig selv for megen tid og bekymringer, og vi sørger for at udlejningen bliver nem og ukompliceret for dig. Ønsker du at gøre udlejningsperioden så ukompliceret som muligt, kan du tilkøbe en administrationsaftale, hvor vi hos Express Housing varetager opkrævning af husleje og al kontakt til lejer.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores ydelser eller udlejningsprocessen, er du velkommen til at kontakte Express Housing. Ring til os på 70 26 22 16 for en uforpligtende snak eller send en e-mail til mail@expresshousing.dk.

Vi har gennem tiden hjulpet mange kunder med udlejning af deres lejlighed i og omkring København samt Nordsjælland, og vi ser frem til også at hjælpe dig!

Mange års erfaring med udlejning

Ønsker du mere information om udlejning af din bolig så er du meget velkommen til at ringe på telefon 70 26 22 16, eller sende en e-mail til mail@expresshousing.dk​.

​Vi søger boliger til udlejning

Leder du efter en enkel løsning til udlejning af din lejlighed, villa eller rækkehus? Express Housing gør boligudlejning tryg, enkel og komfortabel for både udlejer og lejer. Læs mere om boligudlejning her.

Nye villaer og lejligheder​

Her kan du se nogle af de nyeste ejendomme som Express Housing kan tilbyde. For fuld oversigt, vælg en af knapperne nedenfor.

Kontakt Express Housing​

Furesøvej 95

2830 Virum​

Find vej

​Tlf.: 70 26 22 16

E-mail: mail@expresshousing.dk​

CVR: 37384267

Hvad kan vi hjælpe med?