Ring til os på 

+45 70 26 22 16

Udlejning af lejlighed til private og organisationer​

Hos Express Housing tilbyder vi udlejning af lejlighed i København, omegn og i Nordsjælland. Vi tilbyder udlejning af lejlighed i alle prisklasser, og det kan være for private udlejere i Danmark, ambassader, internationale virksomheder og internationale institutioner samt solide private lejere.

Mange års erfaring med udlejning af lejlighed

​Vi tilbyder udlejning af lejlighed med eller uden møbler, og det kan være af forskellig varighed, men udlejningen er typisk af en varighed mellem 1 og 4 år. Vi formidler lejeboligerne på vegne af udlejere, som kan være rejst til udlandet, eller som ønsker at udleje boligen af andre årsager.

Vi har arbejdet med boligudlejning i over 30 år, og det er din garanti for en kvalificeret rådgivning til både lejer og udlejer.

​Vi ved, at udlejning af lejlighed er en tillidssag, og derfor har vi fokus på at sætte både lejer og udlejer i centrum. Vi ved også, at de tilfredse kunder vender tilbage.​

Vi samarbejder med en række relocation-virksomheder i Danmark, hvor vi hjælper med at formidle den rette bolig, og hvor de hjælper med etableringen i Danmark.

Hør mere om muligheden for leje af bolig

​Kontakt os gerne for at drøfte mulighederne for udlejning af lejlighed. Vi kommer gerne med gode råd og hjælper med at finde den rette løsning.

Du kan bruge søgeformularen, eller du kan kontakte os på telefon 7026 2216. Du kan også sende en e-mail til os på mail@expresshousing.dk. Derpå kan vi drøfte dine ønsker og behov. Vi tilbyder også udlejning af huse, som du kan se mere om her.

Express Housing​  |  Furesøvej 95  |  2830 Virum​  |  CVR: 37384267  |  Tlf.: +45 7026 2216  |  E-mail: mail@expresshousing.dk​