​Udlejning af hus

​Udlejning af hus til organisationer og private

​Skal du være væk fra dit hus i en længere periode?

Hos Express Housing er vi din erfarne og kompetente samarbejdspartner, når du ønsker at udleje dit hus i en længere periode. Vores lejere er oftest udstationerede medarbejdere fra andre lande eller danske familier.

Nem og sikker udlejning af hus

Express Housing har mere end 30 års erfaring i branchen, og vi kender derfor vigtigheden ved en nem, sikker og professionel udlejningsproces. Vi udlejer boliger i København og omegn samt Nordsjælland og sørger for at processen går glidende og komfortabelt, når du skal udleje dit hus, mens du er væk. Vi tilbyder en kvalificeret og professionel rådgivning til begge parter, og vi sætter en ære i at have et tæt og personligt samarbejde med vores kunder.

​Vi varetager hele processen

Når du kommer til os med et ønske om at få udlejet din bolig, kan du trygt lægge ansvaret i vores hænder. Med vores mangeårige erfaring og alsidige netværk har vi de bedste rammer og kompetencer til at sørge for en sikker og nem udlejningsproces. Uanset om du selv ønsker at varetage kontakten til lejer eller ej, står vi til din rådighed. Tilvælger du en administrationsaftale kan du overlade alt det praktiske til os, hvor vi sørger for opkrævning af husleje, kontakt med lejer samt koordinering af håndværkere og fagfolk ved eventuelle skader. Vi tilbyder desuden også udlejning af lejlighed.

Vil du vide mere om udlejning af hus?

Vil du vide mere om vores services og ydelser, så tøv ikke med at henvende dig til Express Housing! Kontakt os allerede i dag på telefon 70 26 22 16, eller send en e-mail til mail@expresshousing.dk, hvis du har spørgsmål. Vi ser frem til at hjælpe dig med udlejning af hus i København, Nordsjælland og omegn!

Processen fra A til Z

Når du vælger Express Housing som din samarbejdspartner, vil vi typsik følge disse steps - fra vores første møde, frem til din bolig overdrages til lejeren.

Start​

Bolig udlejet

Nem & sikker udlejning af bolig

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Navn *
 
Adresse
Postnr. & By
Telefon
E-mail *
 
Anfør boligtype
Udlejningsperiode og startdato
Møbleret/umøbleret
Antal soveværelser
Forventet lejeindtægt
Evt. kommentar
Hvorfra kender du os?
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Kontakt Express Housing​

Furesøvej 95

2830 Virum​

Find vej

​Tlf.: 70 26 22 16

E-mail: mail@expresshousing.dk​

CVR: 37384267

Hvad kan vi hjælpe med?