Ring til os på 

+45 70 26 22 16

​Udlejning af hus til organisationer og private

​Hos Express Housing varetager vi udlejning af hus i København og omegn samt i Nordsjælland. Vi har huse i alle prisklasser, og udlejning af hus sker på vegne af ejeren, som måske er rejst til udlandet, eller som ikke ønsker at sælge sin bolig af forskellige årsager.

Det er en tillidssag at formidle udlejning af hus

​Vores kunder er blandt andet private udlejere i Danmark, internationale virksomheder, internationale institutioner, ambassader og solide private lejere. Udlejning af hus kan være af møblerede eller umøblerede huse, og tidshorisonten ligger typisk mellem 1 og 4 år, men den kan også være en helt anden.

Vi samarbejder med en række relocation-virksomheder i Danmark, som assisterer udenlandske medarbejdere, der skal arbejde i Danmark. De hjælper med etablering i Danmark, og vi hjælper med at finde den rette bolig.

​Vi har over 30 års erfaring med boligudlejning. Derfor ved vi, at udlejning af hus er en tillidssag, og derfor sætter vi både lejer og udlejer i centrum. Det betyder, at vi kan tilbyde en kvalificeret rådgivning til både lejer og udlejer. Det afgørende for os er tilfredse kunder, som vender tilbage.

Hør meget mere om vores udlejningsservice

​Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om udlejning af hus, uanset om du er potentiel lejer eller udlejer, som har brug for en kortere eller længere aftale.

Du kan benytte vores søgeformular, eller du kan ringe på telefon 7026 2216 for at drøfte dine ønsker og behov. Du kan også skrive til vores e-mail på mail@expresshousing.dk. Vi har også udlejning af lejligheder, som du kan se mere om her.

Express Housing​  |  Furesøvej 95  |  2830 Virum​  |  CVR: 37384267  |  Tlf.: +45 7026 2216  |  E-mail: mail@expresshousing.dk​