Lejligheder

København K / Sofiegade

Oplysninger

Område

​København K / Christianshavn

​Adresse

Sofiegade​

m2

77 m²

Værelser / Soveværelser

3/1​

Periode​

Udlejet​

Leje pr. måned ex. forbrug

​17.000

Årlige varmeomkostninger

​7.800

Møbleret / Umøbleret

Møbleret

Type

Møbleret lejlighed

​Info:

Super hyggelig lejlighed centralt på Christianshavn – lige ved Kanalerne

- roligt placeret i en yderst velholdt ejendom i Sofiegade fra 1882, med blot 150 meter til Christianshavns Torv og Metro.

Lejligheden har et åbent køkken med spisestue og stort spisebord, med adgang til en stor og super hyggelig altan som vender mod fællesarealerne bag ejendommen. Man ruller glaspartiet i spisestuen til side, og så er spisestuen godt integreret med altanen, så solen kan nydes det meste af dagen. Har man lyst til fællesskab med naboerne, er det hyggelige gårdmiljø yderst indbydende.

Spisestuen er forbundet med lejlighedens hyggelige stue, som er møbleret med pæne møbler. Stue og soveværelset er forbundet med flotte dobbelte fløjdøre, som kan lukkes af når vennerne er på besøg.

Badeværelset er ikke kæmpestort, men rigtig godt indrettet med glas-adskilt bruseniche og toilet, og med flotte klinker.

Ejendommen ligger på hjørnet af Sofiegade og Ovengaden Oven Vandet, så fra gadedøren træder man nærmest ud til Københavns Kanaler. Ligeledes er man på Christianshavns Torv og Metro på 2 minutter.

En velegnet bolig til expat par som ønsker at opleve denne helt unikke bydel i København. Udlejes kun til virksomheder, ambassader og udstationerede.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Express Housing​

Furesøvej 95

2830 Virum​

Find vej

​Tlf.: 70 26 22 16

E-mail: mail@expresshousing.dk​

CVR: 37384267

Hvad kan vi hjælpe med?