​Udlejning af hus

​Udlejning af hus til organisationer og private

​Skal du være væk fra dit hus i en længere periode?

Hos Express Housing er vi din erfarne og kompetente samarbejdspartner, når du ønsker at udleje dit hus i en længere periode. Vores lejere er oftest udstationerede medarbejdere fra andre lande eller danske familier.

Nem og sikker udlejning af hus

Express Housing har mere end 30 års erfaring i branchen, og vi kender derfor vigtigheden ved en nem, sikker og professionel udlejningsproces. Vi udlejer boliger i København og omegn samt Nordsjælland og sørger for at processen går glidende og komfortabelt, når du skal udleje dit hus, mens du er væk. Vi tilbyder en kvalificeret og professionel rådgivning til begge parter, og vi sætter en ære i at have et tæt og personligt samarbejde med vores kunder.

​Vi varetager hele processen

Når du kommer til os med et ønske om at få udlejet din bolig, kan du trygt lægge ansvaret i vores hænder. Med vores mangeårige erfaring og alsidige netværk har vi de bedste rammer og kompetencer til at sørge for en sikker og nem udlejningsproces. Uanset om du selv ønsker at varetage kontakten til lejer eller ej, står vi til din rådighed. Tilvælger du en administrationsaftale kan du overlade alt det praktiske til os, hvor vi sørger for opkrævning af husleje, kontakt med lejer samt koordinering af håndværkere og fagfolk ved eventuelle skader.

Vil du vide mere om udlejning af hus?

Vil du vide mere om vores services og ydelser, så tøv ikke med at henvende dig til Express Housing! Kontakt os allerede i dag på telefon 70 26 22 16, eller send en e-mail til mail@expresshousing.dk, hvis du har spørgsmål. Vi ser frem til at hjælpe dig med udlejning af hus i København, Nordsjælland og omegn!

​Vil du vide mere om boligudlejning?

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 26 22 16 eller e-mail mail@expresshousing.dk, hvis du vil vide mere om boligudlejning hos Express Housing. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål om priser, ydelser og meget mere.

​Vi søger boliger til udlejning

Leder du efter en enkel løsning til udlejning af din lejlighed, villa eller rækkehus? Express Housing gør boligudlejning tryg, enkel og komfortabel for både udlejer og lejer. Læs mere om boligudlejning her.

Nye villaer og lejligheder​

Her kan du se nogle af de nyeste ejendomme som Express Housing kan tilbyde. For fuld oversigt, vælg en af knapperne nedenfor.

Kontakt Express Housing​

Furesøvej 95

2830 Virum​

Find vej

​Tlf.: 70 26 22 16

E-mail: mail@expresshousing.dk​

CVR: 37384267

Hvad kan vi hjælpe med?