Ring til os på 

+45 70 26 22 16

​Udlejning af bolig – nemt, sikkert og effektivt

​Leder du efter en enkel, tryg og komfortabel løsning til udlejning af din lejlighed, villa eller rækkehus? Udlej din bolig hos Express Housing. Vi har over 30 års erfaring i at varetage udlejning af bedre boliger i København og omegn samt Nordsjælland.

Vi står for nem og sikker udlejning af bolig

Vi udlejer huse og lejligheder inden for alle prisklasser. Vi udlejer både møblerede og umøblerede boliger. Lejeperioden ligger typisk mellem 1 og 4 år, men kan også være kortere eller længere.

Vi samarbejder med en række relocation-virksomheder i Danmark, som assisterer udenlandske medarbejdere, der skal arbejde i Danmark. Vi hjælper med at finde den rette bolig.

Vi søger boliger til udlejning

Overvejer du at udleje din lejlighed, villa eller rækkehus? Overlad din udlejning af bolig til os. Hos Express Housing er din bolig i trygge hænder. Du får en professionel og erfaren samarbejdspartner, der sørger for finde den helt rigtige lejer til din bolig. Vi tager os desuden af al papirarbejdet, så du er sikker på, at alle juridiske forskrifter overholdes.

Få mere at vide om vores udlejningsservice

Express Housing er altid på udkig efter flere boliger til udlejning. Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om udlejning af bolig, uanset om du har brug for en kortere eller længerevarende aftale. Ring på telefon 70 26 22 16 eller udfyld vores formular: Klik her. Du kan også sende en e-mail til mail@expresshousing.dk​. Vi glæder os til at hjælpe dig

​Vores anbefalinger:

KLIK HER

For at rekvirere vores brochure om udlejning af bolig:

KLIK HER

Express Housing​  |  Furesøvej 95  |  2830 Virum​  |  CVR: 37384267  |  Tlf.: +45 7026 2216  |  E-mail: mail@expresshousing.dk​